maanantai 15. huhtikuuta 2013

Hengissä ollaan! 


Hiljaiselo johtuu siitä, että ei ole ollut mitään valmista esiteltävää, kun pajailusta on ollut useamman viikon tauko. Siilen sain jo jokin aika sitten kotiin, mutta sen lasitus oli mennyt ihan vikaan, eikä siitä tullut yhtään sellainen kun oli tarkoitusPäätin koittaa saisiko sitä pelastettua maalaamalla. Tarkoitus oli hakea kaupasta akryylivärejä, mutta kun pakottava pelastustarve iski näin pyhäpäivänä, aloin tonkia häpeäkaappiani* ja löysin kuin löysinkin sieltä akryylivärit, hahaa! Värit olivat suureksi osaksi kuivettuneet tuubeihinsa, mutta tarvitsemiani värejä onneksi löytyi sen verran, että sain siilen maalatuksi. En todellakaan ole maalari, kädet tärisee ja jäljestä tulee suttuista, mutta ehkä tuo tuonne puutarhaan kelpaa heinän sekaan :) Vedän vielä pintaan lakan. Jos jaksan. Jos viitsin. Eli luultavasti en. No, tässä se nyt kuitenkin on:


Siili lasituksen jälkeen.





Siili maalauksen jälkeen.


(*häpeäkaappi on kaappi, jonka innostun järjestämään n.pari kertaa vuodessa ja ei mene kun kuukausi ja se taas pursuaa ja pitää taistella että saa oven kiinni. Ja vielä enemmän pitää taistella, että sieltä saa mitään ulos ilman, että kaikki vyöryy olohuoneeseen. Kaappi sisältää siis lankoja, kankaita, käsityölehtiä ja -kirjoja... Kaikkea mahdollista, hirvittävässä epäjärjestyksessä!)

Ensimmäiset siemenet on kylvetty ja osa on jo lähtenyt itämään! Vaikka keramiikkatöitä ei ennen syksyä tule esiteltäväksi kuin pari, ei blogi kokonaan kuivu kasaan vaan muuttuu kesäksi puutarhapainotteisemmaksi. Hetken mietin, perustanko puutarhaa varten oman blogin, mutta itseni tuntien en jaksaisi pitää pystyssä kahta, kun yhdenkin kanssa päivitysvälit venyvät näin pitkiksi. Ja kesällä pääsee kuvaamaan töitäkin paremmin, kun ne pääsevät tuonne ulos omille paikoilleen. Oi, pian on kesä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti