tiistai 29. lokakuuta 2013

Hävettää.

Niinhän siinä sitten kuitenkin kävi, että blogi kuivui kesällä kasaan. Hups!

Oli niin paljon kaikkea hommaa, että ei jaksanut edes ajatella koko blogia. Jonkun kuvakoosteen kesästä voisi yrittää väsätä, ihan vaan täytteeksi edes! :D

Keramiikkakurssi alkoi taas syksyllä ja tarkoitus oli mennä, mutta sitten työvuorojen vuoksi jäi niin monta kertaa väliin, että päätin haikeana pitää "välivuoden". En olisi ehtinyt saada juuri mitään valmiiksi, koska kevätkausi jää jokatapauksessa kohdaltani väliin, sillä meille tulee (tatta-da-daa!) tammikuussa vauva! Että katsotaan savitouhuja uudestaan sitten ensi syksynä, mahdollisesti :)

Muita käsityöprojekteja on käynnissä useampiakin, päivittelen niistä sitten jahka valmistuvat. Mm. matto on koukulla ja sukat omalla mallilla puikoilla. Niistä koitan samalla kirjoittaa ohjetta ylös, ihan vaan että saisin tehtyä ensimmäiselle parin ja jos onnistuu mukavasti, niin varmaan sitten laitan ohjeen tännekin. Äitiysloma alkaa kuukauden päästä, niin sitten voi olla enemmän aikaa ja energiaa käsitöille ja myös blogin pyörittämiselle, toivotaan näin.



Jos nyt edes yhden kuvan jo kaivaisi tietokoneen uumenista, ettei näytä niin tylsältä. Keväällä istutettiin päärynäpuu ja se antoi jo kaksi (vai peräti kolme?) hedelmää! Tosi söpöjä, mutta ihan järkyttävän pahoja, yök! Mutta ainakin voin sanoa, että Mullapa onkin oma päärynäpuu! 

Pänni.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti