torstai 21. helmikuuta 2013

Pöllöä ja pitsiä.  

Inspiraatio iski ja sen myötä pakottava tarve vähän muovailla. Minulla oli kotona vain jotain ikivanhaa ja vähän kovettunutta savea, mutta päätin kuitenkin koittaa, josko siitä olisi vielä johonkin. Tytär (4v.) muovaili hetken pöydän toisella puolella muovailuvahoillaan, mutta ei ne kauaa jaksaneet kiinnostaa, kun äidillä oli paljon mielenkiintoisempi materiaali. Yhteistuumin saimme aikaiseksi tämän pöllön, josta olin jo edellisiltana inspiraation iskiessä piirrellyt luonnoksia paperille. Tyttö sai levittää lietettä ja painaa pitsejä kiinni ja hirveän kivaa oli molemmilla! Ja tässä se nyt odottaa kuivumista ja paistamista:

Edestä...



....ja takaa.


 
Nyt täytyy kyllä sanoa, että tästä tuli tosi kiva! Silmissä ja siivissä on pitsikuvio ja väritys on vielä vähän auki. Luultavasti tämä ukuli saa kuitenkin kiiltävän, valkoisen höyhenpeitteen turkoosein tehostein ja pääsee keväämmällä ulos kyttäämään myyriä (joita meillä riittää...). Pöllö ja pitsi, -kaksi ihanaa yhdessä! <3


4 kommenttia:

  1. Ihana pöllö! Liityin heti lukijaksi. Kivoja keramiikkablogeja on kovin vähän, ja tämä on kovasti mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Totta että keramiikkablogeja löytyy ihan liian vähän. Toivotaan että niitä tupsahtaa luettavaksi lisää, on mukava katsella muiden töitä ja saada ideoita. Liityin lukijaksi myös sun blogiin, ihania juttuja! :)

      Poista
  2. Ihan mielettömän hieno!!! :) Vaude! -Ella

    VastaaPoista